Okulda arkadaşının gözüne japon yapıştırıcısı sıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2006 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta arkadaşının şaka olsun diye sıktığı japon yapıştırıcısı gözüne gelen 12 yaşındaki Emre Yiğit, göz kapağı kapalı halde hastaneye kaldırıldı.

Alparslan İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Emre Yiğit ve adının Salih olduğu belirtilen arkadaşı, tenefüs zilinin çalması ile birlikte okul bahçesine çıktı. Bir süre bahçede şakalaşarak oyun oynayan 2 arkadaş tekrar okula girdi. Ancak arkadaşlar arasındaki şakalaşma okul koridorlarında da devam etti. Emre Yiğit, arkadaşının cebinden çıkardığı ve üzerine sıktığı japon yapıştırıcısını elinden almaya çalıştı. Bu sırada yapıştırıcının bir bölümü Yiğit'in sol gözüne geldi. Yapıştırıcının kısa sürede etkisini göstermesi üzerine göz kapağı kapanan öğrenci, öğretmenleri tarafından Sultan 1'inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Japon yapıştırıcının temas etmesi sonucu gözünde tahribat oluşan ve bir süre görme yetisini kaybeden Emre Yiğit'in in gözleri ilaçlı su ile yıkandı. Tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi oldugu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber