Beyoğlu polisine 24 yeni araç

Beyoğlu Belediyesinin girişimleri ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla alınan 24 araç, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2016 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beyoğlu polisine 24 yeni araç

Beyoğlu Belediyesinin girişimleri ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla satın alınan 24 araç, düzenlenen törenle Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Kasımpaşa'daki Cezayirli Hasan Paşa Parkı'nda gerçekleştirilen araç teslim törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İlçe Müftüsü Aydın Yığman, hayırsever iş adamlarıyla polisler katıldı.

Törende konuşan Ahmet Misbah Demircan, polisin yaptığı göreve dikkat çekerek, "Eğer memlekette, şehirlerde güvenlik yoksa o zaman ortada yaşam da yoktur. Beyoğlu, İstanbul'un merkezi ve elbette tehdit altında. Değişik zamanlarda değişik üzüntü verici olaylara da muhatap oluyoruz. Polisimizin, devletimizin varlığıyla bu acıları dindirmeye gayret ediyoruz. 24 araçlık bir filoyu Beyoğlu İlçe Emniyet Teşkilatımıza temin ettik. Cenabı Allah teşkilatımıza, polisimize daha iyi hizmetler yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da 24 aracın emniyet hizmetine sunulmak üzere alınmasına katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"İşadamlarımızdan Allah razı olsun. Bizim için hem destek hem de hizmetin yürümesi için önemli bir katkı. Mart ayında 1 milyon 300 bin kişiye GBT yapıldı. Sadece İstanbul'da. 39 noktada sabit uygulama yapılıyor, 24 saat. 121 noktada da çeşitli saatlerde uygulama yapılıyor. Bunun dışında 39 ilçemizde ''Yeditepe Huzur'' uygulamaları yapıyoruz."

Konuşmaların ardından Çalışkan ile Demircan, teslim edilen araçların ilk sürüşünü yaptı.

Törende daha sonra araçların alınmasına katkı sağlayan iş adamlarına teşekkür plaketi verildi. Emniyete araç alınmasına katkı sağlayan Akdağ Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ, yaptıkları katkıdan mutluluk duyduklarını ve bundan sonra da bu tür katkıları yapacaklarını söyledi.

Tören sonrasında Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç'a araçların anahtarını teslim etti.

Abidin Mutlu Bozdağ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber