Doktora açılan ?Çiş' soruşturmasında takipsizlik

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Kasım 2006 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ZONGULDAK Atatürk Devlet Hastanesi'nde görevli Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ceyda Özyurt hakkında, sırası gelen hastaya ?Çişim geldi, seninle ilgilenemem? diyerek ilgilenmediği iddiasıyla açılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Y.K. adlı erkek hasta, 29 Ağustos tarihinde gözlerinden muayene olmak için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Dr. Ceyda Özyurt, iddiaya göre sıra Y.K.'ya geldiğinde, ?Çişim geldi, seninle ilgilenemem? diyerek tuvalete gitti. Y.K.'nın yaşadığı bu olay Zonguldak'ta yayınlanan günlük bir gazetede bir köşe yazısında dile getirildi. Söz konusu haberi suç duyurusu kabul eden hastane başhekimliği, Dr. Ceyda Öztürk hakkında soruşturma başlattı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi İsmet Onuk, hasta tarafından herhangi şikayet gelmediğini, gazetedeki iddiaları suç duyurusu kabul ederek doktor hakkında soruşturma başlattıklarını belirtti. Başhekim Onuk, ?Gazete yetkilisi ve ilgili hastaya ulaşarak iddiaları hakkındaki görüşlerine başvurmak için hastaneye çağırdık. Ancak, beklememize karşın kimse hastanemize müracaat etmedi. Bunun üzerine yapacak herhangi bir şey olmadığından soruşturmada takipsizlik kararı verildi? dedi.

Dr. Ceyda Özyurt ise, bir hastanın kendisine iftira attığını, bu iftiranın gerçekmiş gibi gazetelere yansıtıldığını, iddianın gerçekle ilgisi olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber