Cerrahın cenazesinde şoke eden açıklama

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Kasım 2006 04:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KASIĞINA uyguladığı lokal anestezinin ardından atardamarını keserek odasında yaşamına son veren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aydemir için üniversitede bir tören düzenlendi. Öğrencileri ve yakınları Prof. Aydemir'in bayrağa sarılı naaşının başında nöbet tuttu.

Eşi Filiz Aydemir ile kızı Sedef'in de hazır bulunduğu törene Aydemir'in öğrencileri, meslektaş ve hastaları katıldı. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Turgut İpek konuşmasında şöyle dedi:

'O çok iyi bir cerrahtı. Aramızdan ayrılırken bile ne kadar iyi bir cerrah olduğunu bize gösterdi. Çevresinde sevilen ve sayılan bir insandı. Aramızdan ani gidişi hepimizi derinden etkiledi.' Dekanın bu ilginç konuşması şaşkınlık yarattı. Rektör Prof. Dr. Mesut Parlak ise yaptığı konuşmada Aydemir'i öğrencilik yıllarından tanıdığını belirterek 'O son derece güzel bir insandı. İyi bir cerrahtı' dedi.

Aydemir'in cenazesi toprağa verileceği Adapazarı'na gönderilirken tedavi ettiği hasta Meryem Apak, acılı eş Filiz Aydemir'e gözyaşları içinde okunmuş su verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber