Bakan'dan korkunç suçlama

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Kasım 2006 05:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, İstanbul'da, bakanlığın görevlilerinin, Acarlar adlı şirketin silahlı adamlarınca tehdit edildiklerini açıkladı. Bakan Pepe, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının bütçesiyle ilgili milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı.

?UYDUDAN İZLİYORUZ'

İstanbul'daki orman arazilerinde azalma olmadığını, bunu uydudan takip ettiklerini, evinin önüne büyük bir teras yapanları bile tespit ettiklerini anlatan Orman Bakanı Pepe'ye, CHP İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, ?Beykoz'da yapılan villalar, Ömerli'de yapılanlar ne?'' diye sordu.

Bakan Pepe, İstanbul'da özel orman statüsünde olan Serdaroğlu ormanında Acarlar'ın yapmış olduğu bir çalışma bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

?Acarlar'ın yapmış olduğu çalışmaya müdahale ettik. Benim arkadaşlarımı kapıdan içeri sokmadılar, silahlı adamları tehdit etti. Valiye açtım, ?İstanbul'un ortasında kimse eşkiyalık yapamaz' dedim. ?Olaya el koy' dedim. Belediye başkanı, kaymakamı aradım. İstanbul, daha önce orada çok kötü örnekleri yaşadı ama kusura bakmayın, devir şimdi değişti.''

?İNŞAAT DEVAM EDİYOR'

CHP'li Kumkumoğlu'nun, ?inşaatlar devam ediyor'' diye karşılık vermesi üzerine Pepe, ?İnşaatlar devam etmiyor, mahkeme durdurmuş'' karşılığını verdi. Kumkumoğlu'nun, ?15 günde bir şey olmuşsa bilmiyorum'' demesi üzerine, AKP'li üyeler, ?uydudan bakarsan görürsün'' diye espri yaptı.

?SU HAVZASINA VİLLA YAPTI'

Ali Kemal Kumkumoğlu, yine İstanbul'da Kartal Belediye Başkanı'nın Ömerli Barajı Su Havzası'nda villa yaptırdığını, kapısına kadar da tretuvar döşettirdiğini öne sürdü. Bunun üzerine Pepe, konuyu inceleteceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber