Nusaybin'de şehit olan askerlerin kimliği belirlendi

Operasyonda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kılınç'ın Malatya'daki babaevine acı haber ulaştı Nusaybin'de terör örgütü üyelerinin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ferhat Aktaş'ın Adana'daki baba evine acı haber ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2016 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nusaybin'de şehit olan askerlerin kimliği belirlendi

- Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Kılınç'ın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene Mahallesi'ndeki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Tayyar ile anne Nazife Kılınç'a verdi.

Anneler Günü'nde oğlunun şehit haberini alan Nazife ile baba Tayyar Kılınç, gözyaşlarına boğuldu.

Şehit haberinin duyulmasının ardından, babaevine Türk bayrağı asıldı.

Ailenin 3 erkek ve bir kız çocuğundan en büyüğü olduğu öğrenilen Mehmet Kılınç'ın kardeşi Ahmet Kılınç'ın da Giresun'da uzman çavuş olduğu, Ali Kılınç'ın ise Ankara'da vatani görevini yerine getirdiği belirtildi.

Şehidin eşi Ceyda Kılınç'ın da hamile olduğu öğrenildi.

Şehidin naaşı, yarın memleketi Malatya'da toprağa verilecek.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit olmuştu.

Nusaybin'de patlama: 2 asker şehit

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ferhat Aktaş'ın Adana'nın Kozan ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Şehidin Türkeli Mahallesi'nde ikamet eden annesi Elif Aktaş'a acı haberi akrabaları verdi. Fenalık geçiren Aktaş'a, eve gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Bu sırada askeri yetkililer, eve gelerek anne Elif Aktaş'ı teselli etmeye çalıştı.

Babasını birkaç yıl önce kaybeden Ferhat Aktaş'ın 2 erkek kardeşinin bulunduğu ve her ikisinin de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Bekar olan Aktaş'ın Mardin'de düzenlenecek törenin ardından Kozan'da toprağa verileceği bildirildi.

Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Uzman Çavuş Poyraz'ın ailesine acı haber verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber