Kışlada cinayet

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2006 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da, askerliğini yapan Çetin Güler (20), aynı birlikte bulunan Mehmet Bilen tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Konya'nın Meram ilçesindeki 56'ncı Bakım Merkezi Komutanlığı General İshak Avni Akdağ Kışlası'nda 9 aylık asker olan Güler, geçen ay aynı birlikteki Hatay doğumlu Mehmet Bilen (20) ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Birliğin mutfağında görev yapan Bilen, 2 gün önce Güler'i çağırarak konuşmak için askeri birlik içindeki kullanılmayan bir bölüme götürdü. Yanına mutfaktan bıçak alan Bilen, tartıştığı Güler'i karnının 3 yerinden ve boğazından bıçakladı. Ağır yaralanan Güler, revire kaldırılırken öldü. Olay sonrasında yakalanan Bilen tutuklanarak askeri cezaevine gönderildi.

Öldürülen Güler için cenazesi memleketi olan Sivas'a getirildi. Ulucami'de öğleyin düzenlenen cenaze törenine Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel ile askerin yakınları ve arkadaşları katıldı. Güler'in cenazesi, kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hacı Mehmet Sabancı Lisesi'nde hizmetli olarak çalışan baba Celalettin Güler, "Biz onu ne umutlarla askere gönderdik. Ancak, cenazesi geldi. Dünyamız karardı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber