Öğretmen Fatma cinayetinde bir avukatın ifadesi alındı

Seri katil Atalay Filiz'nin yakalanması için yürütülen soruşturma kapsamında R.A, isimli bir kadın avukatın ifadesi alındı.

Haber Giriş : 04 Haziran 2016 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen Fatma cinayetinde bir avukatın ifadesi alındı

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz'nin yakalanması için yürütülen soruşturma kapsamında R.A, isimli bir kadının ifadesi alındı. Atalay Filiz'nin avukat olan R.A'nın telefonundan bir kişiyle görüştüğü ve bu kadından 3 bin TL aldığı öne sürüldü.

Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin de aralarında bulunduğu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı olarak aranan Atalay F'nin görüştüğü tespit edilen R.A isimli kadın emniyete götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulan R.A'nın cinayetten sonra Atalay Filiz'yle İzmit'te bir kafede buluştuğu öğrenildi. Atalay Filiz'nin R.A'nın cep telefonundan bir arkadaşını aradığı ve birkaç dakikalık konuşma yaptığı öne sürüldü. Görüşmeden sonra ise Atalay F'nin R.A'dan 3 bin TL'yi aldığı ve oradan ayrıldığı belirtildi. R.A'nın Cinayet Büro Amirliği'nde Atalay F'yle yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili polisin sorularını cevaplandırdığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber