Kobani bombacısı Figen'in evinde!

MLKP'lileri bomba eğitimi için Suriye'ye götüren ekibe operasyon yapıldı. Terörist Fadime Çelebi'nin, HDP'li Yüksekdağ'ın evinde saklandığı ortaya çıktı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 16 Haziran 2016 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kobani bombacısı Figen'in evinde!

Devrim TOSUNOĞLU

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri; Sultangazi, Arnavutköy, Beyoğlu, Güngören, Başakşehir, Kartal, Eyüp, Maltepe ve Üsküdar'da tespit edilen 24 farklı adrese operasyon yaptı.

ADRESTE BULUNAMADI

Çevik kuvvet ekiplerinin çevre emniyeti aldığı operasyonda polis helikopteri de havadan koordinasyon sağladı. Hakkında 3 ayrı terör suçundan arama kararı olan Fadime Çelebi'nin bulunduğu adrese giden polis ilginç bir durumla karşılaştı. Çelebi'nin bulunduğ evin HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve eşi Sedat Şenoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. Polise kapıyı açan Şenoğlu aranan şüpheli Çelebi'nin yanlarında kaldığını ve odasının bulunduğunu ancak evde olmadığını söyledi. Terörist Çelebi için kendi evinin basıldığını söyleyen Yüksekdağ, "Çelebi ev arkadaşım, misafirim. Aynı evde kalıyoruz. Onu gözaltına almak için benim resmi ikametgah adresimi bastılar" diyerek kendisini savundu!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber