Facebook'tan ölmek istediğini yazdı; vurularak öldürüldü

KONYA'nın Ereğli ilçesinde dün işsiz 36 yaşındaki Emrullah Bingöl'ü, başından tabancayla vurarak öldüren inşaat işçisi 28 yaşındaki İyap Güzel, eşinin adına aldığı otobüs bileti sayesinde İzmir'e giderken yakalandı. Öldürülen Bingöl'ün, olaydan bir gün önce gece yarası sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında, "Bu gece benim son gecem olmasını yine diliyorum."diye yazması dikkat çekti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Haziran 2016 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Facebook'tan ölmek istediğini yazdı; vurularak öldürüldü

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki gazinolar bölgesinde dün meydana geldi. Sürekli gazinoların olduğu bölgede vakit geçirdiği öne sürülen Emrullah Bingöl, iddiaya göre, gazinoda konsamatris olarak çalışan hoşlandığı Y.T.'ye evli ve bir çocuk babası İyap Güzel'inde ilgi göstermesi üzerine ikili arasında husumet başladı. Bingöl, iddiya göre dün gazinoya yakın bir yerdeki inşaatta çalışan İyap Güzel'in yanına gelerek, Y.T.'nin peşini bırakmasını söyleyip Güzel'in üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Açılan ateş sonucu şans eseri Güzel ve yanında çalışan 4 arkadayı yara almadı. Bu duruma sinirlenen Güzel de, otomobilinden tabancayı alıp Bilgöl'ü, başından vurup kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Bingöl, çağrılan sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

EŞİ ADINA BİLET ALMIŞ

Olayın ardından çalışma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri İyap Güzel'in eşinin adına Konya'dan İzmir'e otobüs bileti aldığı bilgisine ulaştı. Otobüsün peşinden giden polis, Kadınhanı ilçesi girişinde otobüsü durdurup Güzel'i gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonda Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Güzel, gazetecilerin " Neden öldürdünüz ?" sorusu üzerine gülerek, "Ben esnafım o bana saldırdı. Soytarı adamın işi nedir? Fakir fukaraya bulaşmaktır. Bulaştı. Hakkını aldı. Allah büyüktür. 2 ay sonra çıkacağım." dedi. İyap Güzel, daha sonra sorgulanmak üzere Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÖLMEDEN ÖNCE: 'BİR NEFES KALDI, ONUDA AL ALLAHIM' MESAJI

Emrullah Bingöl'ün olaydan bir gün önce gece yarısı, sosyal paylmaşım sitesi facebook'ta paylaştığı mesajda, "Bu gece benim son gecem olmasını yine diliyorum. Çünkü hayatımda en son kaybedeceğim insanları kaybettim. İnsanlara gülüyorum, soranlara iyiyim diyorum. Ama yüreğim param parça, çok canımı yaktılar. Duygularımı kaybettim. Deli dolu bir hayat benim ki. Evet çok sevdik, sevildik oda yalan oldu. Yani filmdi bitti sinemada. Alınan bir nefes kaldı, onuda al Allahım." yazması dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber