Liseliler 'Polat Alemdar' sopasıyla kavga etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2006 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERZURUM'un Yenişehir semtindeki 3 Temmuz Lisesi'nin önünde bıçak, zincir ve sopalarla kavga eden yaşları 16'dan küçük 8 öğrenci gözaltına alındı. Öğrencilerden elde edilen suç aletleri arasındaki sopalardan birinde mafyavari dizi film karakteri ?Polat Alemdar' yazısı dikkat çekti.

Geçen pazartesi öğleden sonra meydan gelen olayda, Osman Gazi Mahallesi'ndeki 3 Temmuz Lisesi'nde okuyan K.G., M.T., V.Y., M.Ö., D.Ö., K.S., A.P. ve İ.B., arasında okul çıkışı henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma zincir, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis, kavgacı öğrencileri gözaltına aldı. Polis, öğrencilerin kullandığı suç aletlerini de bir bir topladı. Öğrencilerin saklamaya çalıştığı üzerinde ?Polat Alemdar' yazılı sopa dikkat çekti.

Okul önünde ?genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak' suçundan haklarında yasal işlem yapılan öğrenciler, savcılığa sevk edildi. Yaşları küçük olan öğrenciler ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber