Torun katili dede yıllar sonra yakalandı

Para ve arsa isteyen torunu Ali Filik'i öldürdükten sonra kaçan dede Ali Cabbar Filik, olaydan 3.5 yıl sonra sahte kimlikle yakalandı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 02 Temmuz 2016 08:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Torun katili dede yıllar sonra yakalandı

Adana'da 2013 yılında meydana gelen olayda, Ali Filik dedesi Ali Cabbar Filik'in evine gelerek para istedi. Ancak dede para vermek istemeyince torunuyla arasında tartışma çıktı.

GÜRCİSTAN'A KAÇACAKTI

Bunun üzerine dede ruhsatlı silahıyla torununa 7 el ateş etti. Filik, olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan ve katil zanlısı dedenin bugüne kadar izine rastlanmadı. Önceki gün Gürcistan'a kaçmak isteyen Filik'in gösterdiği sahte kimlikte kişinin aranması olduğu ortayı çıktı. Yaşlı adam gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada suçunu itiraf eden katil zanlısı dede asıl kimliğini açıkladı.

Keşke parayı verseydim!

Filik'in ifadesinde, "Torunumu çok seviyordum. Ama o sürekli benden para ve arsa istiyordu. Olay günü kendisi alkollüydü. Benimle tartışmaya başladı. Sinirlerime hakim olamadım ve silahımla ateş ettim. Benim adımı taşıyan torunumu öldürdüğüm için çok pişmanım. Keşke onun istediği para ve arsayı kendisine verseydim. Yakalanmamak için 6 milyon lira para harcadım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber