27 yaşındaki öğretmen halı sahada öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Aralık 2006 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZİANTEP'te 27 yaşındaki Resim Öğretmeni Seçkin Mişe, meslektaşlarıyla halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek öldü.

Merveşehir Mahallesi'ndeki Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu'nda resim öğretmenliği yapan Seçkin Mişe, akşam okul çıkışında öğretmenlerle birlikte okula 300 metre uzaklıktaki halı sahada futbol oynamaya başladı. Maç sırasında aniden fenalaşarak yere yığılan Mişe, arkadaşları tarafından önce özel bir polikliniğe, daha sonra 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Seçkin Mişe, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kendisi gibi öğretmenlik yapan Feyza Mişe ile 3 yıllık evli olan Seçkin Mişe'nin, Yusuf Berkay adında 11 aylık bir erkek çocuğu bulunduğu belirtildi.

Ağrı Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar ve Reşim-İş Öğretmenliği Bölümü mezunu Mişe'nin ölümü, Malatya'dan ziyaret için gelen anne ve babasıyla meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Mişe'nin cenazesi memleketi Malatya'da meslektaşları ve yakınlarının katıldığı törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber