Başbakan: 17-25'ten sonra uyanmamış olanlar masum değil!

Başbakan Yıldırım: 17-25 Aralık'tan sonra hala uyanmamış olanları masum kabul etmiyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2016 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan: 17-25'ten sonra uyanmamış olanlar masum değil!

Başbakan Yıldırım, Başbakanlık Resmi Konut'ta medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, demokrasi nöbetinin, Yenikapı Mitingi'nde nihayete ereceğini açıkladığı belirtilerek, "Eş zamanlı olarak kışla kapılarındaki iş makineleri de o zaman mı kalkar? Ayrıca devletin bütün kurullarına sızan FETÖ'cüler siyaset kurumunda yok mu sorusu çok soruluyor" şeklinde yöneltilen soru üzerine Yıldırım, "Burada yok. Onu da siz arayın bulun" yanıtını verdi.

Bazı milletvekillerinin arasında bile çocuklarını FETÖ'nün okullarına gönderenler bulunduğu ve bu okulların kapandığı belirtilerek, bunlarla ilgili ne yapılacağının sorulması üzerine Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bu çok müşkül meseledir, yani samimiyetle söylüyorum ama burada biz ölçüyü şöyle koyuyoruz; 17-25 Aralık'tan sonra hala uyanmamış olanları masum kabul etmiyoruz. 17 Aralık, buranın bir terör yapılanması olduğunun ortaya çıktığı tarihtir. Ondan sonra bunlara verilen destek hiçbir şekilde masum görülemez. 'O masum' gibi muamele edilemez. Bunlarla ilgili peyderpey işte terfiler, atamalar yapıldı. Boşluk ortadan kalktıkça kısa sürede oradaki vatandaşın kendi refleksiyle aldığı tedbirler de ortadan kalkacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber