Valinin fotoğraf merakı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2006 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, il merkezi ile ilçelerde çektiği bine yakın fotoğrafı, slayt gösterimleri ile tanıtmaya hazırlanıyor.

Bir süreden beridir Hakkari'de görev yapan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, makamında kabul ettiği basın mensupları ile bir süre sohbet etti. Doğa harikası olan il ve ilçelerde bine yakın fotoğraf çektirdiğini anlatan Nasuhbeyoğlu, bu fotoğrafları yakında düzenlenecek bir etkinlikte sırasında slayt gösterimleri ile Hakkari manzaraları diye tanıtılacağını anlattı. Fotoğraf makinesini çok iyi kullandığını, resim çekmeye de merakı olduğunu belirten Nasuhbeyoğlu, "Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde kaymakamlık yaparken şiir yazardım. Hakkari'de ise göreve çıktığı zaman beraberimde götürdüğüm makine ile yöredeki doğal güzellikleri çekiyorum. Bu yörede bulunan doğa harikası dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Uluslararası fotoğrafçıların bu yörenin bozul dağlarını, şelale, tarihi yerleri ve güzelim yaylaları görmeleri halinde şaşırmamaları mümkün değil. Böyle bir doğa dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Terör olgusu bu yöreyi sürekli geri bırakmıştır. Huzurun sağlanmasıyla birlikte yöre tam bir turizm cenneti haline gelecektir. Terörün sone ermesi bu güzelliklere kavuşmamızın sihirli değneği halkımızın elindedir" dedi.

Vali Nasuhbeyoğlu'nun gerek karadan gerekse havada çektiği birbirinden güzel fotoğraflar basın mensuplarını oldukça şaşırttı. Tam bir profesör gibi çektiği fotoğrafın her karesine göller ve yeşilliği işleyen Vali Nasuhbeyoğlu'nun fotoğrafları basın mensuplarından tam not aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber