Devlet memuruna yüzde 50 indirim. Ama çöpçatanlık servisinde

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 19 Aralık 2006 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evlenmek isteyenlerin sayısı arttı. Kendine uygun eş bulmak da zorlaştı. ?Aile Yapı Evlendirme Merkezi' evlnmek isteyen memurlara yüzde 50 indirim uyguluyor

DEVLET memuruna yüzde elli indirim geliyor. Ancak bu indirim evlenmek isteyen devlet memurlarına. 1999'da Haluk Tin tarafından kurulan Aile Yapı Evlendirme Merkezi'ne, aralık ayı sonuna kadar üye olan devlet memurlarına yüzde elli indirim uygulanacak. Evlenmek isteyenlerin sayısının giderek artaması ve kendine uygun eş bulamayanlar için kurulan merkezin sahibi Tin, şimdi de devlet memurlarına yönelik başlattığı kampanya ile devlet memurlarını evlendirecek. Çöpçatan merkezinde bugüne kadar 96 çift evlendirildi.

YAŞLARI 22 ile 78 arasında değişen ve yüzde 68'i üniversite mezunu olan adaylar arasında profesör, doktor, eczacı, subay, astsubay, emekli, konsolosluk görevlileri, öğretmen ve ev hanımları gibi her meslekten insanlar bulunuyor. Haluk Tin, ?Evlenmek isteyenler hiç çekinmeden bize başvurabilir. Bugüne kadar evlendirdiğimiz bir çok insanın bize olan güvenleri boşa çıkmadı. Aradıkları hayat arkadaşlarını bulamayanlar bize başvuruyor. Bizde onlara elimizden gelen in iyi hizmeti sunuyoruz. Onlar yuva kurunca bizde mutlu oluyoruz' dedi.

YEMEKTE BiRBiRLERiNi TANIYORLAR

HALUK TİN sistemi şöyle anlattı: ?Bize üye olup evlenecek olan kişileri tanıştırma yemekleri düzenleyerek birbirlerini tanıma imkanı sunuyoruz. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kaynaşmadan sonra evlilik çatısı altında bulunmak isteyenler daha sonra bu görüşmelerini sürdürüyor. Çiftler eğer evlilik kararı almışlarsa bize de onları evlendirmek düşüyor. Şimdi de devlet memurlarına bir hizmetimiz olsun istedik. Evlenmek isteyenler bize yıl sonuna kadar başvurabilir, onlara yüzde elli indirim yapacağız.' Merkeze üye olmak isteyenler www.aileyapi.com'dan bilgi alabilir. Merkezin Şişli ve Kadıköy'de iki şubesi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber