Bana yeşil pasaport sağlayacak devlet memuru bir bayanla evlenmek istiyorum

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Aşk, güzellik, para' gibi evlilik nedenleri arasına 'yeşil pasaport sevdası' da girdi. Elazığ'da 'yeşil pasaport alabilmek amacıyla üçüncü dereceden bir memurla evlenmek için' yerel gazeteye ilan veren genç, alta eklediği bir notla, gelin adaylarının yüreklerine de su serpti: "Yeşil pasaportu aldıktan sonra boşanma niyetim yok!"

Elazığ'daki yerel bir gazetenin seri ilanlar köşesinde yayımlanan ilanında, "27 yaşında özel güvenlik görevlisiyim. Devlet memuru bir bayanla evlenmek istiyorum. G.D" ifadeleri yer alıyordu.

'Ortaokul mezunuyum'

İlanı veren 27 yaşındaki G.D., ortaokuldan sonra eğitimine devam edemediğini belirterek, bir ay önce özel güvenlik sertifikası aldığını, bayramdan sonra da özel bir şirkette göreve başlayacağını anlattı. Ancak yurdışına çıkıp orada iyi bir iş sahibi olabilmek için 'kamu görevlisiyle evlenmek istediğini' söyleyen G.D., vize işlemlerindeki kolaylık nedeniyle yeşil pasaport almak istediğini belirtti. İçki ve sigara gibi kötü alışkanlıkları bulunmayan G.D. şöyle devam etti:

"Eşlerine yeşil pasaport verilme imkânı tanınan üçüncü dereceden devlet memuru bir bayanla evlenmek istiyorum. Ancak kimse merak etmesin pasaportu aldıktan sonra evlendiğim insandan ayrılmam söz konusu değil. Normal insanlar gibi evlendikten sonra eşimle mutlu yaşamak istiyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber