Telekom'un 'Tatlıya bağlayalım, tatlı bitirelim' kampanyası pazartesi başlıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2007 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Burdur İl Müdürü Hüseyin Donbaloğlu, önümüzdeki pazartesi başlayacak olan "Tatlıya bağlayalım, tatlı bitirelim" kampanyası hakkında bilgi verdi.

Donbaloğlu yaptığı açıklamada, "1 Eylül 2006 tarihinden önce Türk Telekom'a borcu olan vatandaşlarımız, 8 Ocak 2007 tarihinde başlayacak olan "Tatlıya bağlayalım, tatlı bitirelim" kampanyasından yaralanarak, borçlarına göre ve ödeme şekillerine göre yüzde 90'lara varan indirimden yararlanacak. Türk Telekom'a borcu olan vatandaşlarımız 28 Şubat 2007 tarihine kadar bizle irtibata geçerek kampanyadan yararlanabilir. Kampanyamız sadece 1 Eylül 2006 tarihinden önce borcu olan vatandaşlarımız kapsayacak. Kampanyamız 28 Şubat 2007 tarihinde sona erecek" dedi.

Kampanya ile birlikte müşterilerin ayaklarına kadar gidileceğini ve müşteri ile Telekom arasında uzlaşma sağlanması için böyle bir kampanyanın başlandığını dile getiren Donbaloğlu, kampanyada borcu olan vatandaşların ödeme ve indirim şekline göre en avantajlı şekilde uygulanacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber