Midyat'ın 90 santimetrelik belediye başkan vekili

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2007 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN'in Midyat İlçesi'nin DYP'li Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu izne ayrılınca yerini 90 santimetre boyundaki başkan vekili Fahri Talay'a bıraktı. Midyatlılara hizmet etmek için gece gündüz çalıştığını söyleyen Talay, yüksekliği neredeyse boyuna ulaşan karların temizlenmesi çalışmalarını da kendisi yürütüyor.

Midyat'ta ?Fahri baba' olarak tanınan Talay, Belediye Başkanlığı'nı en iyi şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyor. 47 yaşında ve bekar olan Talay, son günlerde aşırı kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilediği ilçede kar temizleme çalışmalarını da yürütüyor. Makamında oturmak yerine neredeyse boyuna varan karların temizlenmesini yerinde takip eden Fahri Talay, ?Gece gündüz demeden halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Son günlerde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. halkımızın mağdur olamaması için kar temizleme çalışmalarına yoğunluk veriyoruz? dedi.

Midyatlılar da, belediye başkan vekili Fahri Talay'ın çalışmaları denetlemesini memnunlukla karşıladıklarını belirterek, ?Fahri babamız işini ihmal etmiyor. Görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber