Emniyette 'gözle taciz' kavgası

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 10 Ocak 2007 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in eski sevgilisi ve Tarabya'daki Hayrola Kafe'nin sahibi Ceyhun Başaran, Moldovalı eşinin vatandaşlık işlemleri için geldiği Emniyet'te, eşine baktıklarını ileri sürdüğü polislerle kavga etti. Karşılıklı hakaret ve itişmelerin yaşandığı kavga karakolluk olmadan tatlıya bağlandı.

Ceyhun Başaran, önceki gün öğle saatlerinde yeni evlendiği Moldovalı eşi ile birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Müdürlüğün ana giriş kapısında giriş işlemlerini yaptıran Ceyhun Başaran, bazı polislerin eşine baktığını öne sürerek tepki gösterdi.

Ana giriş kapısında kimlik kontrolü yapan memurlar karı-kocanın verdikleri kimliklerdeki resimleri ile yüzlerine bakarak kimliklerin sahte olup olmadığını anlamaya çalıştılar. Ancak bu arada Ceyhun Başaran eşine bakılmasına tepki gösterdi. Tepki karşısında polisler, önce Başaran'ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Başaran polislere hakaret edince kavga büyüdü. Emniyet'in avlusuna yaşanan kavgaya diğer polisler müdahale etti. Kavgada karşılıklı itişmeler yaşandı. Ceyhun Başaran ve Moldovalı eşi, güçlükle ana girişteki bekleme odasına alındı. Burada polislerin amirleri devreye girdi. Amirler, Ceyhun Başaran'ı bir yanlış anlama olduğu konusunda ikna ederek sakinleştirdi. Olay karakolluk olmadan tatlıya bağlandı. Daha sonra Ceyhun Başaran, Moldovalı eşi ile birlikte Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne geçti. Buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ceyhun Başaran ve Moldovalı eşi Emniyet'ten ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber