Kaymakam, başkanla arasına 'duvar' ördü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 18 Ocak 2007 06:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Kaymakamı Mustafa Altınpınar ile DTP'li Belediye Başkanı Abdullah Akengin arasında 2 yıl önce halı sahadan ücret talep edilmesiyle başlayan anlaşmazlık, konutların arasına duvar örülmesiyle yeniden alevlendi. Başkan Akengin, "Aramıza duvar ördü" dedi. Kaymakam Altınpınar, "Bir DTP'li belediye başkanı benden memnun olsaydı, kahrımdan ölürdüm" karşılığını verdi.

'Törende benimle tokalaşmadı'

Kaymakamlık ile belediye arasındaki anlaşmazlık, Kaymakam Altınpınar'ın kendi konutu ile belediye başkanının konutu arasına duvar örmesiyle yeniden gündeme geldi.

Akengin, Kaymakam Altınpınar'la göreve geldiği günden itibaren bir türlü görüşemediğini öne sürdü. Akengin, "Kaymakam, aramıza duvar ördü. Son olarak bir törende karşılaştık, tokalaşmak için elimi uzattım. Ancak elimi tutmadı" diye konuştu.

Kaymakam Altınpınar da başkanın başarısızlığını gizlemek için bu açıklamaları yaptığını söyledi. Altınpınar, "Başkan, bazı basın organlarına, 'Altınpınar geldiğinden beri biz rahat yüzü görmedik' şeklinde açıklamada bulunmuş. Bir DTP'li belediye başkanı benden memnun olsaydı, kahrımdan ölürdüm" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber