FETÖ'ye VİP muamele yapan 'Emniyet Müdürü'ne ihraç

FETÖ'ya finans desteği sağladıları iddiasıyla iki ay önce Hatay Dörtyol'da gözaltına alınan işadamlarına, 'VIP muamele' yaptığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş, dün yayınlanan KHK ile ihraç edildi.

Haber Giriş : 24 Kasım 2016 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'ye VİP muamele yapan 'Emniyet Müdürü'ne ihraç

KENAN BUTAKIN / KARAR

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Hatay Dörtyol'da gözaltına alınan örgüt üyesi 50'ye yakın işadamına VIP muamele yapan Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş dün yayınlananan KHK ile ihraç edilen polisler arasında yer aldı.

KARAR, İçişleri Bakanlığı'na iletilen şikayet dilekçesinden hareketle, örgüt üyelerinin Dörtyol Emniyet Müdürlüğü'nde adeta misafir gibi ağırlandığını fotoğraflarıyla ortaya çıkarmıştı. Şüpheli işadamlarının tutuldukları nezarethaneden kelepçesiz dışarı çıkartıldığı, emniyet bahçesinde rahat bir şekilde dolaşabildikleri görüntülere yansırken, dondurma siparişi bile verdikleri anlaşılmıştı.

Karar gözaltındaki FETÖ'cü işadamlarının emniyet bahçesinde özgürce dolaştığı görüntüleri yayınlamıştı.

ŞİKAYET EDENE POLİSİ SÜRDÜ

Resmi Gazete'de dün yayınlanan 677 nolu KHK ile ihraç edilenler arasında ise Dörtyol Emniyet Müdürü Ali Koray Ataş'ın da yer alması dikkat çekti. Ataş'ın Dörtyol Emniyet Müdürlüğü internet sitesindeki özgeçmişi ve ismi de hemen kaldırıldı. Şikayet dilekçelerini İçişleri Bakanlığı'na bildiren polis memurlarından birinin Ataş tarafından sürgüne gönderildiği ortaya çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber