Can Dündar'ı eleştirdi, PKK'lılar evini bastı

PKK'lı teröristler geçtiğimiz günlerde Can Dündar'ı protesto ettiği için darp edilen Haber10 Yazarı Mehmet Çek'in İsviçre'deki evine alçakça saldırdı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Aralık 2016 23:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Can Dündar'ı eleştirdi, PKK'lılar evini bastı

Can Dündar'ı protesto ettiği için FETÖ'cü ve PKK'lı teröristlerin saldırısına uğrayan gazeteci Mehmet Çek'in evi bu akşam teröristlerin saldırısına uğradı.

AİLESİ EVDE REHİN KALDI

İsviçre'deki Türkiye Konsolosluğu'nda bulunan yazarımız Mehmet Çek'in ailesi evin içinde rehin kaldı.

KONSOLOSLUK YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇTİ

Evin içine girmeye çalışan PKK'lı teröristlere İsviçre polisi müdahale etti. Haber10 yazarı Mehmet Çek ve Türkiye Konsolosluğu yetkilileri PKK'lı teröristlerin girmeye çalıştığı eve doğru yola çıktı.

Olay sırasında Çek evde değil İsviçre'nin Zurih kentinde terör örgütü PKK aleyhinde gerçekleştirilen yürüyüşte bulunuyordu.

MEHMET ÇEK'TEN SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Alçak saldırıyla alakalı, sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mehmet Çek,

"Sizi de merak içinde bırakmamak için yazıyorum, polisler ancak evi boşalttı, şimdi vaktim oldu yazmaya.

Aynen bundan 5 ay önceki gibi , yine ben yokkken saldırıyorlar. Yine çocuklarım evde yalnız iken. Alçakların hesap edemediği ne ben ne ailem bu saldırılara boyun eğecek insanlar değiliz. Allah bir can vermiş onu da ancak Allah alır. Hayırlısı artık.

Arkadaşlarımız evde, sağolsunlar. Ev çok kalabalık şu an. Sadece sizi endişe içinde bırakmamak için yazmak istedim. Allah'a emanet olun"

ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber