'Ekonomi Başbakan'ı 10 yaş ihtiyarlattı'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2007 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, ''Ekonomi, gidişatı düzeltmek için geceli gündüzlü mücadele eden Başbakan Erdoğan'ı 10 yaş ihtiyarlattı'' dedi.

Çelik, Bursa'nın Mudanya ilçesinde, partisinin Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, hükümet olarak göreve geldiklerinde verdikleri sözleri bugün yerine getirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Geçmiş dönemlerde meydanlarda verilen sözlerin yerine getirilmediğini savunan Çelik, ''5 yıl önce alnımız açık bir şekilde buraya geldik ve şu anda da alnımız açık bir şekilde sizlerin karşınızdayız. Ama sizlere daha önceki yıllarda meydanlarda söz verenler, şimdi karşınıza bile çıkamıyorlar. Çünkü, onlar gitti'' diye konuştu.

Ekonomiyi istikrarlı programlarla düzlüğe çıkarttıklarını ifade eden Çelik, ''Yüzde 35 olan enflasyonu yüzde 9'a düşürdük. Ekonomi, gidişatı düzeltmek için geceli gündüzlü mücadele eden Başbakan Erdoğan'ı 10 yaş ihtiyarlattı'' dedi.

Bankaları batırarak ülkeyi soyanlardan 11 milyar dolar tahsil edildiğini belirten Çelik, vatandaşa seçim zamanı ''soyanları soyacağız'' sözünü verdiklerini, ''bu söz doğrultusunda onları soymaya devam edeceklerini'' söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber