Şifreyi fareler kırdı. Skandala inanmayan savcı, saatler sonra tutanağa imza attı

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 30 Ocak 2007 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanında Avrupa'nın en güvenli binası olan Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'nu fareler bastı. Yaşanan skandala inanmayan savcı, saatler sonra tutanağa imza attı.

Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun teknoloji harikası binasını fareler bastı. 13 milyon YTL'ye mal olan binanın 2 ay önce patlayan kanalizasyon sistemi onarılmıştı. Ancak bu onarım yeterli değildi. Son derece güvenli bina, bu bölümden farelerin saldırısına uğradı. Kimya Enstitüsü Narkotik Bölümü çalışanları ise dün sabah işe geldiklerinde odada çok sayıda ölü fare buldu.

ESRAR KOMASINDAN ÖLDÜLER

Kısa bir araştırmadan sonra farelerin, polisin yaptığı operasyonlarda ele geçirdiği numune uyuşturucu maddelerini (esrar ve Hint keneviri) yediği ortaya çıktı. Birçok fare esrar komasından öldü. Olay, dün savcılığa bildirildi. Başta böyle bir skandalın olabileceğine ihtimal vermeyen savcı, hazırlanan tutanağı imzalamadı. Savcı daha sonra, farelerin kemirdiği torbaların kamera ile kayıt altına alınması üzerine tutanağa imza attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber