Liseli gençten bir haftadır haber yok

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Şubat 2007 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİT'te, karnelerin verildiği gün ortadan kaybolan 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Hüseyin Anıl Özdener'den bir haftadır haber alınamıyor. Karnesinde 3 zayıfı olan öğrencinin babası Ahmet Özdener, ?Sanırız gurur meselesi yaptı. Ona kırgın değiliz, başına kötü bir şey gelmesinden endişeleniyoruz? dedi.

Atılım Lisesi'nde öğrenim gören Hüseyin Anıl Özdiner, geçen cuma günü karne almalarına rağmen, annesine daha sonra vereceklerini söyledi. Aynı gün bisikletle dolaşmak için evden çıkan Hüseyin Anıl bir daha dönmedi.

Arkadaşları ve öğretmenleriyle görüşen ailesi, karnesinde 3 zayıfı olduğunu öğrendi. Baba Ahmet Özdener ile anne Saniye Özdener, çocuklarının bulunması için polise başvurdu. Ancak, yapılan tüm aramalara rağmen Hüseyin Anıl, bir haftadır bulunamadı.

Günlerdir çocuklarından haber alamayan Saniye ve Ahmet Özdener çifti, Hüseyin Anıl'ın bir süre önce bazı derslerinin zayıf olduğunu, ancak kurtaracağını söylediğini belirterek, ?Ona kesinlikle tepki göstermemiştik. Ancak, sanırız gurur meselesi yaptı? dedi. Çocuklarının başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiklerini söyleyen çift, Hüseyin Anıl'ı görenlerin polise bildirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber