Koltuğa, 4 ayda 5 müdür oturdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2007 15:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna 4 ayda 5 müdür oturdu. 4 ay önce Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tayin olan Mürsel Yılmaz, mahkeme kararı ile görevine tekrar geri döndü.

Açtığı dava sonucunda mahkeme kararı ile görevine tekrar dönen Milli Eğitim Müdürü Mürsel Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tayin konusu bakanımızın tasarrufu. Çanakkale'de Milli Eğitim ile halkımız arasında bir sevgi seli oluştu. Buradan bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve değerli basınımıza teşekkür ediyorum. Çanakkale'ye hizmetten başka hiçbir sevgim yok. Başarıyı arttırma projesi ile ÖSS'de başarıyı arttırmak için çalışmalarımız sürecek. Çanakkale'de eğitim başarısı sıfıra düşmüş durumda. Uzun vadeli projelerimizle Anadolu Lisesi sayısını 13'e çıkardık. Başarılı öğrencilerimizi Çanakkale'de tutmaya devam edeceğiz. Halkımızla, öğrencilerimizle, öğretmenlerimizde gönül birliği içinde hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan, Milli Eğitim Müdürü Mürsel Yılmaz'ın yokluğunda Fevzi Budak, Ali Temel ve Ragıp Üye, Milli Eğitim Müdürü koltuğunda oturmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber