Adli tıp raporu: O vekil ısırıldı

TBMM'de Anayasa görüşmeleri sırasında çıkan kavgada bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Adli Tıp'dan rapor aldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2017 06:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adli tıp raporu: O vekil ısırıldı

Anayasa değişiklik teklifinin görüşmeleri sırasında, Mecliste kavga çıkmış ve bu kavgada, Ak Partili Vekil Muhammed Balta, bir CHP'li vekilin kendisini ısırdığını iddia etmiş ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hekimlerini söyledikleri insanın ısırması daha tehlikeliymiş, tetanoz aşısı oldum" demişti.

Bu iddia sonrasında, ısıran vekilin Eren Erdem olduğu iddia edilmiş ancak Ak Partili Balta, "O vekil eren erdem değil" demişti.

Tartışmalar sırasında CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in açıklaması medyaya yansımış ve geniş yer bulmuştu. Şeker, o yaranın yeni olmadığını iddia etmiş, bu açıklamasıyla Balta'nın yalan söylediğini ima etmişti.

Bu arada, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Tayyar bunu ispatlarsa, gelip beni ısırabilir" demişti.

İŞTE ADLİ TIP RAPORU

Ankara Adli Tıp Şube Müdürlüğünde hazırlanan ve Adlı Uzman Doktor Barış Akduman imzalı raporda , " tespit edilen lezyolun ısırma ile husülü mümkün olduğu kanaatine varılmakta" bilgilerine yer verildi.

PANTOLON ADLİ TIPTA, SALYADAN KİMİN ISIRDIĞI BELLİ OLACAK

Diğer taraftan Ak Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Vekilimizin ısırıldığı an giydiği pantolon adli tıpta, şimdi salya tetkik ediliyor,kimin ısırdığı da o zaman belli olacak!" dedi.


AK Partili Muhammet Balta: Bacağımdan ısırıldım AK Partililerden CHP'ye 'dikkat köpek giremez' afişi Eren Erdem: İspat etsinler istifa ederim Isırma tartışmasında, Bahçeli kendini tutamadı CHP'li Şeker: O vekil ısırılmadı, yarası eski

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber