Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, sürücülerin kış koşulları nedeniyle tedbirli ve dikkatli araç kullanmaları gerekiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2017 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, sürücülerin kış koşulları nedeniyle tedbirli ve dikkatli araç kullanmaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, sürücülerin araçlarında kış lastiklerinin takılı olması, mutlaka zincir, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç takip mesafelerini artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, şerit ihlalleri yapmamaları, buzlanma ve sis olabilecek kesimlerde dikkatli olmaları gerekiyor.

Diyarbakır-Ergani yolunun 18-23. kilometrelerinde kavşak düzenlemeleri, sanat yapıları, üstyapı ve bitümlü sıcak karışım kaplama çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden yapılacak.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus otoyolunun Mersin-Gözne-Stadyum kavşağı kesimi 0-7. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın birinci ve ikinci şeritleri (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak ulaşım üçüncü şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber