'Ülkemizin kalkınması için elbirliğiyle çalışıyoruz'

BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'nin kredi notunu düşürmeleriyle ilgili, "Biz dışarının bu konudaki ifadelerine bakmıyoruz. Biz işimize bakıyoruz" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ocak 2017 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Ülkemizin kalkınması için elbirliğiyle çalışıyoruz'

Hasan Ali Çelik, AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Çelik, kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin Türkiye'nin kredi notu görünümünü durağandan negatife düşürmesi, Fitch'in de Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Yatırımların nasıl hızla gittiğini görüyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Hala bizimle görüşüp dışarıdan yatırım yapmak isteyen çok sayıda insan var. Onlara organize sanayi bölgelerinde daha fazla yatırım yeri konusunda da gayretlerimiz sürüyor. Yatırımları hızlandıralım istiyoruz. Gerek Doğu ve Güneydoğu'da ki 23 cazibe merkezinde ifade ettiğimiz illerde, gerek bu bölgelerde bunların artmasından yanayız. Biz dışarının bu konudaki ifadelerine bakmıyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Ülkemizin kalkınması için elbirliğiyle çalışıyoruz."

Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nın ardından Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği ile Organize Sanayi Bölgesi'ne giderek ziyaretlerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber