Fırat Kalkanı'na katılan askerlerden mektuplara cevap

SAKARYA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulübü öğrencilerinin Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonunda görev yapan askerlere gönderdikleri mektuplara Mehmetçikten cevap geldi. Askerler, özlem ve hasretlerini öğrencilerin gönderdikleri mektuplarla bir gün olsa bile giderdiklerini yazdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Şubat 2017 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fırat Kalkanı'na katılan askerlerden mektuplara cevap

Fırat Kalkanı operasyonuna katılan askerler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencilerinin kendilerine gönderdiği mektuplara cevap verdi. Operasyondaki askerlerin ortak görüşüyle Mehmetçiklerin arasından bir asker tarafından mektup kaleme alındı. Askerler ayrıca öğrenciler tarafından gönderilen mektup ve resimlerin ellerine ulaştığını gösteren da gönderdi. Mektupta, El-Bab bölgesi yakınlarında devlet tarafından verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirten askerler, "Elbette ki bu görevin beraberinde getirdiği sorumluluklar, özlemler ve hasretler var. Yazmış olduğunuz mektuplarla biz bu duyguları bir gün bile olsa gidermiş bulunuyoruz. Mektup ve resimlerden oluşan bir pano yaparak çadırımızın giriş bölümüne astık. Bu sayede devamlı olarak aklımızdasınız" diye yazdı.

Mektubun sonunda öğrencilere mektupları için teşekkür eden askerler, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen aile ve öğretmenlerine en içten selamlarını ilettiklerini ifade ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber