Eşini taciz etmekle suçladığı cezaevi infaz görevlisini bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da tartıştığı komşusu cezaevi infaz görevlisi 39 yaşındaki Mustafa Bunar'ı bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan 44 yaşındaki Erol Balcı'nın yargılanmasına başlandı. Bunar ise, sanığın eşi T.B.'nin kendisine mektup yazarak aşkını anlattığını belirterek, ?Kocasına bile beni sevdiğini söylemişti'' dedi. Tutuksuz yargılanan T.B. ise, ?Eve gelip- giderken beni taciz ediyordu. Eşime söyleyince kavga ettiler'' diye konuştu.

Samsun Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak çalışan ve eşinden ayrıldıktan sonra tek başına yaşayan Mustafa Bunar ile aynı apartmanda oturan komşusu Erol Balcı, 4 ay önce tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Balcı, ekmek bıçağı ile komşusunu sırtından 3 kez bıçakladı. Olayla ilgili Balcı çifti gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Erol Balcı, ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanırken, eşini azmettirdiği öne sürülen 2 çocuk annesi T.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Erol Balcı, şöyle dedi:

?Mustafa Bunar'ın evinin suyu kesik olduğu için sürekli bizim evden su alıyordu. Bu gidiş- gelişlerde ben evde yokken eşimi taciz etmiş. Eşim bana olayı anlatınca, kendisiyle konuşmaya gittim. Ama bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için onu bıçakladım.'' Mustafa Bunar ise, sanığın eşini taciz etmediğini savunarak, ?Evlerine su almaya gittiğim doğrudur. Ancak kimseyi taciz etmedim. Aksine bu gidiş gelişlerde T.B. bana asılıyordu. Eşini bırakıp benimle evlenmek istiyordu. Bir seferinde benim yanımda eşine beni sevdiğini ve onu terk edeceğini söyleyince ikisi kavga etti. Olay günüde ben apartman kapısından içeri girince, sanık kafama sert cisimle vurdu. Yere düşüncede beni sırtımdan bıçakladı. Eşi kendisini durdurmasaydı, beni orada öldürecekti'' diye konuşurken kadının kendisine yazdığığını öne sürdüğü 3 aşk mektubunu mahkemeye kanıt olarak verdi.

Tutuksuz yargılanan T.B. ise, Mustafa Bunar'ın yalan söylediğini belirterek, ?Evimize gidip- gelirken, benden hoşlandığını söyleyerek, kocamı bırakıp onunla evlenmemi istiyordu. Bu tekliflerini kabul etmedim. Ancak, beni elle ve sözle taciz ediyordu. Mektupları da ?Eşine ilişkimiz olduğunu söylerim' diyerek beni tehdit edip yazdırdı. Tacizleri artınca ben de durumu eşime söyledim ve bu olay oldu'' dedi. Mahkeme gelmeyen tanıkların dinlemesi için duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber