Mynet email'den, 5 GB e-posta deposu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Şubat 2007 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mynet email, e-posta kullanma alışkanlığını bütünüyle değiştirecek bir paketi ücretsiz sunuyor. Email servisinde 5 GB e-posta saklama alanı sunan Mynet, POP3 desteği ile e-postalarınızın kullandığınız cihaza itilmesine olanak tanıyor. Serviste sunulan 250 MB'lik dosya deposu ise, resim, video ve metin şeklindeki kişisel dosyalarınıza internet bağlantısı olan her yerden kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Yeni servis sayesinde artık biriken e-postalarınız arasında silmek için seçim yapmanıza gerek kalmayacak. 5 GB'lık saklama kapasitesi sunan Mynet email'de, daha çok email saklayabileceksiniz. Mynet email'in ücretsiz POP3 desteği ile istediğiniz email programını kullanarak her yerden tüm emaillerinize kolayca ulaşabileceksiniz.

Birçok büyük boyutta belgenin saklanmasını sağlayan sistemde, istenmeyen e-postalara karşı gelişmiş engelleme sistemi bulunuyor. Bu sistem bilgisayarınıza izinsiz gönderildiği düşünülen e-postaların (SPAM ve adware) posta kutunuza girişini engelliyor.

Bunun yanısıra 250 MB'lık alan, dosya saklama amacıyla kullanılabiliyor. Bu bölüme yüklediğiniz fotoğraf, yazı ve videolara internet bulunan herhangi bir yerden kolayca erişebiliyorsunuz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber