Bakan Özlü'nün ağabeyi Müsteşar Yardımcısı oldu

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ağabeyi Hasan Özlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.

Kaynak : Milli Gazete
Haber Giriş : 17 Mart 2017 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Özlü'nün ağabeyi Müsteşar Yardımcısı oldu

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ağabeyi Hasan Özlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na Müsteşar Yardımcısı olarak atandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in dünürü Uğur Büyükhatipoğlu da geçtiğimiz ay Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü olarak atanmıştı.

ÖNCE DAİRE BAŞKANI SONRA MÜSTEŞAR YARDIMCISI

Devlet Su İşleri (DSİ)'de Daire Başkanlığı ve Başmüfettiş görevinde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ağabeyi Hasan Özlü, geçtiğimiz hafta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atanmıştı. Hasan Özlü, bu hafta da Tarım Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcılığına getirildi.

Görseldeki kişi, Uğur Büyükhatipoğlu

Diğer yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in dünürü Uğur Büyükhatipoğlu, geçtiğimiz ay Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü olmuştu. Büyükhatipoğlu, bu göreve atanmadan önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısıydı.

Her iki bürokrata da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

SADETTİN İNAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber