Dekanın parasıyla neler almış neler

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Mart 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye aylarca internette yaşanan bir aşk tuzağını konuştu. Genç kadın manken fotoğrafları göndererek kandırdığı profesörden yüklü miktarda para aldı. Olay önce medyaya sonra mahkemeye taşındı. Geriye manken fotoğrafıyla kandırılmış aşık bir profesör ve o profesörü kandırarak 135 bin YTL'yi cebe indiren genç bir kadın kaldı. Ancak bu kadın bu parayla ne yaptı? İşte cevabı...

23 yaşındaki Zühre Özdemirci, manken fotoğraflarıyla tavladığı Prof. Dr. Erdoğan Berçin'nden zaman içinde para istemeye başladı.

İnternetten kendisine gelen fotoğraflardan etkilenen Berçin, evlenmeye karar verdiği kadına karşı cimri olmadı, kesenin ağzını açtı. İlk zamanlar şüphelendi belki ama genç kadının bir iş anlaşmazlığı yüzünden 700 bin YTL'sine bankanın tedbir koyduğunu söyledi. Ayrıca ara sıra ufak tefek ödemeler de yaptı.

Zaten aşktan gözü kör olmuş profesör, bu ödemeleri de alınca ikna oldu ve kesenin ağzını açtı. Nikah için gün belirlendi. Ve kendisine gönderilen gelinlik ve davetiye gibi şeyler için para ayırdı.

Evleneceği kadının rahatsızlıkları ise onu hiç yıldırmadı. Parası yetmediğinde bankadan kredi çekti. Böylece aşkına gönderdiği para 135 bin YTL'yi buldu.

Peki aşkından gerçekleri göremez hale gelen profesörün müstakbel eşi bu arada ne yapıyordu acaba? Evini baştan döşüyordu ve keyfine bakıyordu...

5 yıldır Sakarya Mahallesi´ndeki evinde oturan Zühre Özdemirci bu paralarla evine 8 bilgisayar, bir cep bilgisayarı, kamera, iki dijital fotoğraf makinesi, data bank, iki webcam ve pırlanta yüzük aldı. Zühre Özdemirci, paranın bir bölümüyle de birlikte yaşadığı Murat Doğru ile iki hafta tatil yapmayı da ihmal etmedi.

'Aşkı'ndan para almayı alışkanlık haline getiren genç kadın, bir süre sonra yalanların ucunu kaçırdı. Bazı çelişkili ifadelerden şüphelenen profesör, genç kadın hakkında araştırma başlattı. Ve acı gerçekle yüzleşti.

Genç kadını dava etti ancak Zühre Özdemirci beraat etti. Mahkeme heyeti, kararın gerekçesinde Özdemirci'nin sitesinde bulunan fotoğrafların mankenlere ait olduğunun kolaylıkla anlaşılabileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber