Gelir Uzmanı boşanmak isteyince babası tarafından öldürüldü

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 05 Mart 2007 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanlığı gelir uzmanı Döne Atak, eşiyle boşanmasına karşı çıkan babası tarafından başına sıkılan iki kurşunla can verdi.

Başkentte 20 yıllık eşine boşanma davası açan gelir uzmanı Döne Atak (39), sığındığı baba evinde boşanmasına karşı çıkan babası Satılmış Çimen (62) tarafından acımasızca öldürüldü. Maliye Bakanlığı'nda gelir uzmanı olarak görev yapan Döne Atak ile 20 yıllık eşi Yusuf Atak arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Eşinden baskı gördüğünü ve aralarında geçimsizlik olduğunu ileri sürerek boşanma davası açan iki çocuk annesi Döne Atak, Dikmen semtindeki evini terk ederek baba ocağına yerleşti. Altındağ Orhangazi mahallesinde babası ile oturmaya başlayan Döne Atak, baba evinde boşanma davasının duruşma gününü beklemeye başladı. Eşinden boşanmasına karşı çıkan babası Satılmış Çimen ile sık sık kavga eden Döne Atak,önceki gün sabah kahvaltısının ardından yeniden babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki silahını çeken baba Satılmış Çimen kızının başına iki kurşun sıktı. Döne Atak olay yerinde hayatını kaybederken Satılmış Çimen olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

BABA KAYIPLARA KARIŞTI

Anne Kezban Çimen, "Eşim kızımı yatak odasında öldürdükten sonra dışarı çıktı. Ben silah seslerini duyunca yatak odasına koştum. Dışarı çıkan eşim 'Sus içeri gir. Senin de kafana sıkarım' dedi. Daha sonra evden çıktı" diye konuştu. Satılmış Çimen'in yıllar önce de cinayet işlediği ve uzun süre cezaevinde kaldığı belirtildi. Cinayetin ardından kaçan baba, polis ekipleri tarafından aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber