Mehmetçiğe Anneler Günü sürprizi

Samsun'da Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığında görev yapan 4 asker, "Anneler Günü" dolayısıyla Samsun'a getirilen aileleriyle görüşmenin mutlululuğunu yaşadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2017 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mehmetçiğe Anneler Günü sürprizi

Samsun'da Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığında görev yapan 4 asker, "Anneler Günü"nü aileleri ile geçirmenin sevincini yaşadı.

"Anneler Günü" dolayısıyla vatani görevini yapan erlere sürpriz yapmak isteyen komutanlık, Mustafa Çetin (27), Fatih Toprak (20), Cem Çalt (28) ve Cuma Arslan'ın (20) farklı illerdeki aileleriyle irtibata geçti. Kente bir gün önce getirilerek misafir edilen aileler, çocuklarını görebilmek için sabırsızlıkla bekledi.

Birliğin girişinde nöbet tutan ve terhisine 108 gün kalan er Mustafa Çetin, Hatay'dan gelen annesi Nuran Çetin'in de içinde bulunduğu minibüsün nizamiye önünde kontrolünü yaptı.

Kontrol sırasında araçtan inen annesiyle karşılaşan Çetin, şaşkınlığını gizleyemedi. Gözyaşlarını tutamayan anne ve oğul, uzun süre birbirlerine sarılarak hasret giderdi.

Karadeniz'i gözlerken anneleriyle karşılaştılar

Birliğin içinde devriye görevi yapan Fatih Toprak ve Cem Çalt, komutanları tarafından ailelerini görmemeleri için deniz tarafında görevlendirildi. Ailelerinin arkalarından gelerek omuzlarına dokunduğu iki asker, sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı.

Kardeşini berber koltuğuna alıp anneyi sakladılar

TCSG Dost Gemisi'nde berber olarak görev yapan ve terhisine 262 gün kalan Cuma Arslan'ın Şanlıurfa'dan gelen annesi Hansey ve kardeşi Faruk Arslan, kıyıda demirli gemiye alındı.

Komutanlar tarafından berber salonuna getirilen Arslan'ın kardeşi Faruk Arslan, berber koltuğuna alındı. Daha sonra Cuma Arslan, berber salonuna çağrıldı. Burada kardeşiyle karşılaşan Cuma Arslan büyük şaşkınlık yaşadı. Kardeşini tıraş etmesi istenen Cuma Arslan'a, daha sonra annesi Hansey Arslan ikinci sürprizi yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber