Kaza yerinden geçen özel ambulans yaralıyı almadı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 07 Mart 2007 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Ulus'ta yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir vatandaşa hızla seyir halindeki araç çarptı. Kaza sırasında ağır şekilde yaralanan yaşlı şahıs olay yerinde uzun süre yardım bekledi. O sırada kaza yerinden geçen özel bir ambulans vatandaşların ikaz etmesi ile önce kaza yerinde durdu, ancak ambulans şoförü vatandaşların ve polisin tüm ısrarına rağmen yaralıyı alamayacağını söyleyerek olay yerinden uzaklaştı.

Kaza, Ulus Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mevlüt Aslan'a Hikmet Çalım'ın kullandığı 06 AJZ 82 plakalı araç çarptı. Kaza sonrası Mevlüt Aslan ağır şekilde yaralanırken Aslan'a ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı.

Kaza sebebiyle cadde üzerinde trafik sıkışınca ambulansın olay yerine gelmesi de geçikti. Bu sırada kaza yerinden geçmekte olan özel bir ambulans vatandaşların ikazı üzerine önce kaza yerinde durdu. Aslan yerde acı içerisinde kıvranırken özel ambulansın şoförü, vatandaşların tüm ısrarına rağmen yaralıyı alamayacagını söyleyerek kaza yerinden ayrıldı. Hastane ambulansının olay yerine gelmesi ile ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Müvlüt Aslan, daha sonra ambulansa bindirilerek Dışkapı Hastanesine kaldırıldı. Kazaya sebep olan aracın sürücüsü ise gözaltına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber