Ölen öğrencilerin isimleri okullarda yaşayacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2007 20:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kilis İl Genel Meclisi, Musabeyli ilçesinde kalorifer kazanının patlaması sonucu hayatını kaybeden 3 öğrencinin isimlerinin ilköğretim okullarına verilmesini kararlaştırdı.

İl Genel Meclisi Mehmet Tanrıaşkı başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapıldı. Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşkı, üyeler Ahmet Zahteroğlu, Cuma Avcı, Salih Dağcı, Mehmet Gültekin, Ahmet Aydın, Mehmet Karakurt, Mustafa Yıldırım, Mehmet Ağcabay ve Ahmet Çakmak, önerge vererek Musabeyli İlçesi Hüseyinoğlu İlköğretim Okulu'nda kalorifer kazanının patlaması sonucu ölen Makbule Daşyuvarlar, Ökkeş Yunus Helvacı ve Hayriye Bozkurt'un isimlerinin Hüseyinoğlu ve Kızılkent İlköğretim Okulu'na verilmesini istedi.

İl Genel Meclisi oy birliği ile teklifi kabul ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne konu ile ilgili yazı yazılmasını kararlaştırdı. Musabeyli İlçesi'nde 22 Şubat'ta meydana gelen olayda, kalorifer kazanının patlaması sonucu Hüseyinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Makbule Daşyuvarlar, Ökkeş Yunus Helvacı ve Hayriye Bozkurt hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber