Başbakan'ın yarınki programları iptal

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2007 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki Cizre ve Habur programları iptal edilirken Arnavutluk'a yapacağı resmi ziyaret de sağlık sorunları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabul edilişinin 86. yıl dönümü nedeniyle TBMM'de düzenlenen törene katılan Başbakan Erdoğan, daha sonra Meclis'teki makamında İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Ağuz Kaan Köksal ve atamaları yeni yapılan 12 ilin valisiyle bir görüşme yaptı. Belindeki rahatsızlığı nükseden Başbakan Erdoğan'a görüşmeleri sırasında Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl de eşlik etti.

Öte yandan Başbakanlık Sözcüsü Akif Peki, Erdoğan'ın görüşmeleri devam ederken yarınki Habur ve Cizre programlarının iptal edildiğini açıkladı. Başbakan Erdoğan, yarın Cizre'de Tıp Bayramı kutlamalarına katılacak ve TOBB tarafından yenilenen Habur Sınır Kapısı'nın açılış törenine katılacaktı.

Başbakan Erdoğan, görüşmelerini tamamladıktan sonra Meclis'ten ayrıldı. Bu sırada Başbakanlık Sözcüsü Akif Peki, Başbakan Erdoğan'ın yarın çıkacağı Arnavutluk ziyaretinin de yine sağlık nedenleriyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Yarın AK Parti grup toplantısı da yapılmayacak. Başbakan Erdoğan, bu akşam ve yarın evinde dinlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber