Takdirnameli öğrencinin sır ölümü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Mart 2007 14:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Gebze'de bir lise öğrencisi iple asılı halde ölü bulundu

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Tavşancıl Beldesi'nde, 2 gün önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki Mustafa Haluk Zeyrek'in, eski bir ilköğretim okulunun merdiven boşluğuna iple asılı cesedi bulundu. Zeyrek'in intihar ettiği üzerinde durulurken, okulun duvarlarında da cinsel içerikli duvar resimleri ile ?İsa bizi korusun' yazısı ve büyük bir haç resmedildiği görüldü.

Hereke Nuh Çimento Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Mustafa Haluk Zeyrek 2 önce önce ortadan kayboldu. Oğlundan haber alamayan Ata Zeyrek, jandarmaya başvurdu. Jandarma kayıp gencin bulunması için araştırma başlatırken, okul arkadaşları, daha önce de vakit geçirmek için birlikte sık sık gittikleri, artık kullanılmayan eski Tavşancıl İlköğretim Okulu'na gittiklerinde, okulun merdiven boşluğuna iple asılmış Mustafa Haluk Zeyrek'in cesediyle karşılaştı. Okulun duvarlarında da cinsel içerikli duvar resimleri ile ?İsa bizi korusun' yazısı ve büyük bir haç resmedildiği görüldü.

Liseli gencin şoför olan babası Ata Zeyrek, ?Oğlumun hiçbir sorunu yoktu. Okulunun en başarılı öğrencisiydi. İntihar etmesi için bir nedeni yoktu'' dedi. Okul arkadaşlarından Serdar Doğancı ise ?Bize herhangi bir sorunundan bahsetmedi. Bir sorunu olsaydı mutlaka duyardık. Hala intihar ettiğine inanamıyoruz'' diye konuştu. Zeyrek'in cesedi, ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber