Araç muayene istasyonuna baskın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2007 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de ihbar üzerine bir araç muayene istasyonuna yapılan baskında, muayene olmamış araçları aldıkları rüşvet karşılığında muayene edilmiş gibi gösterdikleri ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, muayene olmayan araçları muayene edilmiş gibi gösteren kişilerin bulunduğuna dair ihbar alan polis, soruşturma başlattı. 4 aylık teknik takibin ardından polis, savcılığın talimatıyla Kadıköy Merdivenköy'de bulunan araç muayene istasyonuna baskın düzenlendi. Operasyonda aralarında çok sayıda iş takipçisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alınırken, işyerinde bulunan çok sayıda evrak ve dokümanlara el kondu. Yapılan incelemelerde bu kişilerin muayene olmamış araçları aldıkları rüşvet karşılığında muayene edilmiş gibi gösterdikleri tespit edildi. Ayrıca zanlıların araçlarını muayene ettirmek isteyen kişilerle araçlarını getirmeden muayene yaptırmış gibi işlem yapmaları dikkat çekti.

Devleti milyonlarca YTL dolandırdıkları ve iş takipçiliği yaparak sadece plaka bilgilerini aldıkları kişilerin işlemlerini usulsüz yaptıkları iddia edilen 7 kişi sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber