Dalyan Belediyesi'ne rüşvet operasyonu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Mart 2007 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Dalyan Beldesi'nde jandarma, belediyede rüşvet, görevi ihmal iddialarıyla operasyon başlattı. Belediye hesaplarına ve bilgisayarlarına el konuldu.

Dalyan Belediyesi yaklaşık üç ay önce sivil jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. İki kişinin jandarmaya başvurup, bazı kişi ve kuruluşların, iş yaptırabilmek için belediyede bazı makamlara rüşvet verdiğini iddia etmesi üzerine başlatılan araştırmada bazı bilgilere ulaşıldı. Dün gece sivil ekipler belediyeden herhangi bir evrak ve bilgisayarların dışarıya çıkarılmaması için önlem aldı. Bugün sabah erken saatlerde de Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı sivil ekipler belediyeyle kademeye eş zamanlı olarak düzenledi.

Hesap İşleri, Başkanlık, İmar İşleri Müdürlüğü, Tahsilat Servisi ile Su İşleri ve kademedeki evraklar ile bilgisayarlara jandarma tarafından Ortaca Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürülmek üzere el konuldu. Dalyan Belediyesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Suat Tufan'ın da ifadesine başvurulacağı bildirildi. Başkan Tufan'a henüz ulaşılamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber