Kendilerini polis olarak tanıtıp ilköğretim öğrencilerini dövdüler

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Mart 2007 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE'deki Mustafa Necati İlköğretim Okulu 8/D sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki Uğur Şimşek, kendilerini polis olarak tanıtan ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından sınıftan alınıp, bindirildikleri otomobilde dövüldükten sonra bırakıldı.

Dün, aynı sınıfta okuyan Uğur Şimşek ile Doğucan Kelkit arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, 2 öğrenci öğretmenlerinin araya girmesiyle barıştırılmıştı. Bu olaydan bir gün sonra bugün sabah saatlerinde 8/D sınıfına kendilerine polis olarak tanıtan ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi, Uğur Şimşek'i sınıftan alarak okul önündeki bir otomobile bindirip, hızla uzaklaştı. Götürüldüğü yerde dövülen Uğur Şimşek, daha sonra aynı otomobille tekrar okul önüne bırakıldı. Parmağı kırılan, başında şişler oluşan Şimşek, hastaneye kaldırıldı.

Uğur Şimşek, ?Sabah saatlerinde sınıfına giren 2 kişi kendilerini polis olarak tanıtıp, ?Bizimle geleceksin' dedi. Otomobile bindirip beni uzaklaştırıp, dövdüler. Parmağımı kırdılar ve başıma vurdular'' dedi. Baba Duran Şimşek ise çocuğuna bunu yapanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek, ?Oğluma ?Senin babanı da aynı şekilde götüreceğiz' demişler. Hakkımı ve oğlumun dövülmesini adalet önünde arayacağım'' dedi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber