Afgan ressam yakut taşıyla Erdoğan'ı resmetti

Genç Afgan ressam ve taş sanatçısı Lutfullah Ahrar, 2,5 kilogram yakut taşıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini yaptı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2017 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afgan ressam yakut taşıyla Erdoğan'ı resmetti

Genç Afgan ressam ve taş sanatçısı Lutfullah Ahrar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakut taşı işlemeli resmini hazırlamak için yaklaşık 2,5 ay uğraştığını söyledi.

Daha 10 yaşındayken resim çizmeye başladığını belirten Ahrar, bu konuda en büyük destekçisinin ailesi olduğunu bildirdi.

Ahrar, resmin yaklaşık bin 300 dolara mal olduğunu ve masrafın Afganistan Cümbüş Partisi Genel Başkanı Batur Dostum tarafından karşılandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını hiç kaçırmadığını ve televizyonlardan izlediğini dile getiren Ahrar, Erdoğan'ı yaptığı hizmetlerden ve yardımlardan dolayı çok sevdiğini vurguladı.

"Erdoğan dünyada mazlumları savunan tek lider"

Yakut taşı işlemeli resmin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırılmasını isteyen Ahrar, ''Erdoğan, dünyada mazlumları ve Müslümanları savunan tek liderdir, onun için canımızı vermeye hazırız'' dedi.

Yakut taşından eliyle yaptığı resimle Erdoğan'a olan sevgisini göstermek istediğini anlatan Ahrar, dünya Türklerinin böyle bir lidere sahip oldukları için kendilerini çok şanslı hissetmesi gerektiğini ifade etti.

Ahrar, Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da resmini kara kalemle çizdiğini belirtti.

Ahrar, tek arzusunun Erdoğan'ı yakından görmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber