Okumanın yaşı yok

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2007 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köse Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı okuma-yazma kursuna katılan Bina Belen (82) ile Döne Taşdemir (73) herkesin ilgi odağı oldu. Kursiyerleri eşi Nurdan Karaduman ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Cenk Hakan Karaduman, ? İki ninemiz herkese örnek olsun? dedi.

Okuma-yazma kursu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Babur ve Halk Eğitim Müdürü Talat Aslan'dan bilgi alan Kaymakam Karaduman ?Kursumuza 45-82 yaş arası 24 bayan kursiyer katılıyor. Kurs iki kademe şeklinde verilecek. Şu andaki kursumuz birinci kademe olup 90 saatlik bir süreyi kapsamaktadır. Birinci kademenin ardından 180 saatlik ikinci kadem okuma-yazma kursu başlayacaktır. Kursiyerlerimizin azmi karşısında duygulanmamak mümkün değil. Hele Bina ninemiz ile Döne ninemiz o kadar azimliler ki, bu okuma öğrenme aşkı herkese örnek olsun.?diye konuştu.

Kaymakam Karaduman, daha sonra eşi Nurdan Karaduman ile birlikte bir süre kursiyer bayanlarla sohbet ederek çeşitti hediyeler verdiler. Bina ve Döne adlı yaşlı kadınlarla bir süre sohbet eden, her iki yaşlı kadının ikinci kademe kurslara da katılacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber