Gözyaşları Eşliğinde Yazılan Mail ve Yorumları Duyan Yok Mu?

Tamam... Bir kısım medya olayda sadece imam hatipliler söz konusu olduğu için ÖSS katsayı düzenlemesine karşıydı. Tamam.. Kıbrıs meslesinde bile görüş belirtmeyen ve yetkiyi hükümete bırakan Genelkurmay laikliğin elden gideceğini belirtiyordu. Tamam...Cumhurbaşkanı Sezer, "cumhurun reisi" olmaktan çok, "siyasi bir partinin reisi" gibi davranmış ve hakem rolü oynaması gereken Cumhurbaşkanlığı Makamını taraflaşma süreci içine itmişti. Ama, bugün gözyaşına boğulan ve ne anlam ifade ettiği bile belli olmayan bazı kavramlara feda edilen yüreklerin umutlarını kırmaya kimsenin hakkı yoktu... Bugün statükoya teslim olunmamalıydı.

Haber Giriş : 01 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gözyaşları Eşliğinde Yazılan Mail ve Yorumlar Duyan Yok Mu?

Bu soruna duyarsız kalmak mümkün değil!!! Tüm meslek liselilerin kilitlendiği Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları ne yazıkki hüsranla sonuçlandı. Meslek liseliler, statüko, denge ve gerginlik gibi ne anlama geldiği belli olmayan kavramlara bir kez daha kurban edildi.

Tamam...

Bir kısım medya olayda sadece imam hatip olduğu için bu tasarıya karşıydı.

Tamam..

Kıbrıs meslesinde bile görüş belirtmeyen ve yetkiyi hükümete bırakan Genelkurmay laikliğin elden gideceğini belirtiyordu.

Tamam...

Cumhurbaşkanı Sezer, "cumhurun reisi" olmaktan çok, "siyasi bir partinin reisi" gibi davranmış ve hakem rolü oynaması gereken Cumhurbaşkanlığı Makamını taraflaşma süreci içine itmişti.

Tamam....

Bir iç savaşta bu kadar duyarlılık gösterip göstermeyeceği şüpheli olan Rektörler ortalığı ayağa kaldırıyordu.

Tamam...

Bu ülkenin milyarlarca doları iç edilirken dahi sesini çıkarmayan sanayicisi, bürokratı, sendikacısı, medyacısı ve vesairesi bu sorunda aslan kesilmişti.

Ama bu ülkenin meslek liseleri halk desteğini arkasına almış bir Başbakan'dan bugün farklı bir şeyler bekliyordu. Bugün, feryatların ve bir büyük mağduriyetin giderileceği bir gün olabilirdi. Ama olmadı.

Bugün gözyaşına boğulan ve ne anlam ifade ettiği bile olmayan bazı kavramlara feda edilen yüreklerin umutlarını kırmaya kimsenin hakkı yoktu...

Bugün statükoya teslim olunmamalıydı.


GELEN YORUMLARIN BİR KISMI

Ahmet Bozdogan
Yazıklar olsun.Gece-gündüz ders çalıştım, kıt kanaat biriktirdigim param ile dershaneye gittim. Kazanamyacagım bir sınava girecegim. Hakkımı helal etmiyorum. Madem yapamayacaktınız neden söz verdiniz.? Sizinde digerlerinden farkınız yok.Bir düşmanınız daha oldu,size oy verdigim güne lanet olsun.

Mehmet Erler
Bravo Sezer, Baykal ve Teziç. Beni de CHP'li yaptınız ya sonunda. Söz verip sözünü tutmayan Akp için bu gün bittigi gündür. Bütün hayallerim yıkıldı. Bütün emeklerim boşa gitti. Niye sınava gireyim ki şimdi. Hepinizden nefret ediyorum.

Sevilay Bozkurt
Aglıyorum, başka bir şey yapamıyorum.Bütün emeklerim boşa gitti.Bize yazık degil mi.?Biz ne olacagız.?Hiç bir amacım kalmadı.Herkes bizim üzerimizden oyun oynuyor.Artık yeter.

Ahmet Dogruyol
Erdogan da, Çelik de istifa etsin.Söz verdiniz,sözünüzü tutmadınız. Milyonlarca insanı boşu boşuna ümitlerdindiniz.Seçim meydanlarında hep söz verdiniz.Ama yalan çıktı.Temiz toplum ,temis siyaset için istifa edin.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber