Meclisin bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM'DE BUGÜN

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın resmi konuğu olarak Türkiye'de bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Nasır Al Mohammed Al-Ahmad Al-Sabah ve beraberindeki heyeti saat 16.00'da TBMM Divan Salonu'nda kabul edecek.

04 Nisan 2007 Çarşamba

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, saat 10.00'da toplanacak olan Türkçe'deki bozulma ve yabancılaşma nedenlerinin tespiti amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'na bilgi verecek.

Küresel Isınmanın Neden Olduğu Sorunların ve Oluşturduğu Riskin Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, saat 10.00'da toplanacak.

Saat 10.30'da toplanacak Adalet Komisyonu, Türk Ticaret Kanunu Tasarısı'nı görüşmeye devam edecek.

KİT Komisyonu saat 11.00'de toplanarak, Makine Kimya Endüstrisi (MKE), Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) ve Milli Prodüktivite Merkezinin (MPM) 2005 yılı hesaplarını denetleyecek.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol ve Konya Milletvekili Atilla Kart, saat 11.30'da ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu saat 13.30'da toplanarak, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Emlak Bankası hakkında kanunda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifini ele alacak

Saat 14.00'te toplanacak TBMM Genel Kurulu'nda, Kamu Kurumlarında Geçici İş Pozisyonlarında Çalışanların Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilmesine Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış, saat 17.15'te Almanya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Thomas Kossendey ve beraberindeki heyetle görüşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber