Milli Savunma Bakanlığı Mağduriyetleri Gidermeli

Milli Savunma Bakanlığının 16 Mart 2007 tarihinde sitemizde yayımlanan ilanında, çeşitli branşlardan memur alınacağı duyurulmuştur. Duyuruda, söz konusu bu ilanlara başvuru tarihleri, "02 Nisan 2007 tarihinden 03 Nisan 2007 günü saat 17.00'ye kadar" olarak belirlenmiştir. Ancak başvuru yapmaya gelen adaylara uygulanan işlemlerde yanlışlıklar bulunmakta olup, bu yanlış uygulamadan dolayı da bir çok aday başvuru yapamamıştır. Detaylar için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16 Mart 2007 tarihinde sitemizde yer alan ilanda yüksekokulları için "Yüksekokulların ... Programcılığı bölümü mezunu olmak." ifadelerine yer verilmiştir.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, ilanda, "bölüm" ifadesinin yazıldığını belirterek yüksekokulların ilgili programlarından mezun olanların başvurusunu kabul etmemiştir. Oysaki, yüksek okullarda bölüm ifadesi zaten kullanılmamaktadır. Yüksekokullardan diploma alan diploma alanların hiç birisinde meslek yüksek okulu ...... bölümü yazmaz. Sadece .... üniveritesi .... programı mezunu yazar. Dolayısıyla diplomasında "Meslek Yüksek Okulu..... programından mezun" yazan tüm adayların başvurularının alınması gerekmektedir.

Bakanlığın ilan metnine göre başvurular dün itibariyle sona ermiştir. Bir çok aday bu uygulamadan mağdur edilmiş olup, bu mağduriyetlerin giderilmesi hususunda Milli Savunma Bakanlığının gerekli hassasiyeti göstermesini umut ediyoruz.

Forumdan, konuya ilişkin bir başlık için tıklayınız.

Memurlar.net'in notu: Yukarıdaki bilgiler "Haber Gönder" kısmına iletilen bilgiler ve telefon görüşmeleri sonrasında hazırlanmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber