Emekli bankacı kadını itfaiyeci öldürmüş...

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Nisan 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde yazlık villasında cinayete kurban giden Merkez Bankası'ndan emekli 45 yaşındaki Aysel Turan'ın, 3 aylık sevgilisi itfaiyeci Ersin Yavuz tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Polis tarafından gözaltına alınan ve suçunu itiraf etitği belirtilen 30 yaşındaki Ersin Yavuz, ?O akşam birlikte olduk. İstanbul'daki eski sevgilisi Fırıncı Mehmet'ten bahsetti. Sonra bana hakaret etmeye başladı. Ben de sinirlerime hakim olamadım ve bıçaklayarak öldürdüm? dedi.

Merkez Bankası'ndan iki yıl önce emekli olan ve ilk evliliği 6 ay, ikinci evliliği ise 5 yıl süren, her iki evliliğinden de çocuğu olmayan Aysel Turan, İstanbul Fatih'teki evinden, geçen hafta sonu dinlenmek için geldiği Marmara Ereğlisi Kumsal Sitesi'ndeki Turan Villası'nda öldürüldü.

Soruşturmayı sürdüren ve 12 bıçak darbesiyle öldürülen Aysel Turan'ın ?Fırıncı Mehmet' lakabıyla bilinen sevgilisini arayan polis, komşularından edindiği bilgiler ışığında Marmara Ereğlisi Belediyesi'nde itfaiye eri olarak görev yapan Ersin Yavuz'un adına ulaştı. Turan'ın sevgilisi olduğu anlaşılan Yavuz, bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan Ersin Yavuz önce cinayeti işlediğini kabul etmedi. Daha sonra pişman olduğunu belirterek cinayeti itiraf eden Yavuz, 3 aydır birlikte olduğunu söylediği Aysel Turan'ı kendisinin öldürdüğünü kabul etti. Yavuz ifadesinde, ?3 ay süreyle kendisi ile sürekli görüşüyorduk. O akşam evine gittim ve birlikte olduk. Daha sonra İstanbul'daki eski sevgilisi Fırıncı Mehmet'ten bahsetti. Tartışmaya başladık ve bana hakaret etmeye başladı. Ben de sinirlerime hakim olamadım ve mutfaktan aldığım bıçakla Aysel'i öldürdüm? dedi.

CEP TELEFONUNDAN MESAJI O ÇEKMİŞ

Aysel Turan'a ait olan cep telefonuyla kardeşi Dr. Fethi Turan'a kendisinin mesaj gönderdiğini de itiraf eden Ersin Yavuz, ?Cinayeti işledikten sonra ne yapacağımı şaşırdım. Hemen Aysel'in telefonunu alarak kardeşine ?Beni kurtar' diye mesaj gönderdim. Mesaj yollama nedenim ise kendimi bu cinayetten sıyırarak, Aysel'le arası açık olan Fırıncı Mehmet'in üzerine atmaktı? dedi.

Yavuz, cinayeti işlediği bıçak ve Aysel Turan'a ait cep telefonuyla çantayı denize attığını da söyledi. Bunun üzerine Yavuz'un gösterdiği yerde denizde arama yapan polis, kayıp bıçak ve diğer eşyayı da buldu. Ersin Yavuz'un sorgusu sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber